Werkwijze


In vijf stappen realiseren we samen met u uw droomtuin.
Elke tuin begint met een idee. Dit idee wordt gevormd door uw wensen. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij stellen kritische vragen, die u aan het denken zetten. Uw antwoorden zijn voor ons cruciaal om uw behoeften in kaart te brengen. Alleen dan krijgt u namelijk een waardevol tuinadvies, dat een positieve bijdrage levert aan uw woongenot.
Uw ideeën, wensen en behoeften moeten uitgewerkt worden in een plan. Meer dan eens maken wij een tuinontwerp dat de klant verrast. Er ontstaat niet alleen een mooi plaatje, maar een tuinontwerp dat daadwerkelijk bij uw kwaliteit van leven past.

Wij ontwerpen in 2D én 3D. U kunt door uw nieuwe tuin lopen en alle ontwerpdetails komen tot leven.

Deskundig beplantingsadvies/beplantingsplan op maat voor uw tuin waarbij met interessante plantcombinaties de gewenste sfeer wordt neergezet. Uitgangspunt is de juist plant op de juiste plek qua omstandigheden zoals zon/schaduw, bodem ed. neer te zetten.

Een verlichtingsplan wordt zo gemaakt dat het optimaal genieten is van de tuin. Dit bevat zowel functionele als sfeerverlichting waarmee de meest beeldbepalende elementen in de tuin worden uitgelicht.

Op basis van het ontwerp kunnen wij u een passend voorstel doen voor de realisatie van de tuin. Soms is het budget niet toereikend en moeten er elementen uit het ontwerp gehaald worden. Omdat wij de tuinontwerpen zelf maken, weten we welke elementen geschrapt kunnen worden zonder de ziel van uw nieuwe tuin te verliezen. Op deze manier bent u verzekerd van een tuin die perfect past bij uw wensen en behoeften. Onze offertes zijn duidelijk en volledig, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Onze vakmensen hebben samen meer dan 125 jaar werkervaring. Dagelijks leggen zij vol enthousiasme en passie overal in Nederland tuinen aan. U kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij overlast tot een minimum beperkt wordt. Benieuwd naar tuinen die wij hebben aangelegd? Bekijk dan ook eens onze projecten.
U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe tuin. Daarom is goed onderhoud van groot belang. Wij geven u graag tips hoe u zelf uw tuin in topconditie houdt. Maar uiteraard kunnen wij dit onderhoud ook voor u verzorgen. Zo kunt u het gehele jaar zorgeloos genieten van uw tuin.

Benieuwd naar het team van GesselGroen? Wij stellen ons graag aan u voor. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord