Referenties

Dit zeggen klanten over ons

Referenties

Dit zeggen klanten over ons

8.8

Dagelijks enorm genieten van onze 'nieuwe' tuin dankzij Gesselgroen

Gedurende 3weken in corona tijd werd de tuin verbouwd. Door thuis zitten alles goed meegekregen. Paar hard werkende, vriendelijke jongens die niet alleen oog hadden voor de tuin, maar ook voor gezin. Waren zelf niet snel tevreden, waardoor als iets niet goed was het opnieuw werd gedaan zonder dat ik er om moest vragen. Eind resultaat erg mooi geworden, waardoor wij geen moment spijt hebben gehad van de tuinverbouwing door Gessel groen en nu dagelijks genieten van onze tuin.
- Buren

Vaklui en zeer klantvriendeijk

Gesselgroen verzorgt het traject van begin tot eind naar volle tevredenheid. De uitvoering wordt in volledig overleg gerealiseerd. Het werk wordt netjes opgeleverd. Het enige waar we minder tevreden over zijn, waren de geleverde taxussen die nogal verschilden in de hoogtes. Dit is zeker geen reden om Gesselgroen niet aan te bevelen.
- Ede

Prettige samenwerking en vakbekwaam personeel

Positieve ervaring. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen. Het personeel is vakbekwaam en problemen worden opgelost. 1 klein minpuntje: Het geleverde plantmateriaal laat te wensen over maar als iets het echt niet doet wordt het vervangen zoals het hoort. We gaan er vanuit dat onze tuin volgend jaar qua planten de uitstraling heeft die het ontwerp verdient. Kortom wij zijn zeer tevreden.
- Houten

Genieten!

Met alle drukte binnen een groot gezin, hebben wij er voor gekozen om drie keer per jaar onze tuin te laten onderhouden door GesselGroen. Afgelopen week zijn zij voor het eerst geweest. Dit naar grote tevredenheid van onze kant. Precies op het afgesproken tijdstip kwamen zij aan en zijn direct gestart met de werkzaamheden. De werkzaamheden betroffen: snoeien, onkruid vrijmaken en bemestten van alle borders. Heerlijk, de tuin ziet er helemaal lente en zomer klaar uit! Wij kunnen als gezin genieten van een heerlijke tuin. Ook Niet geheel onbelangrijk om te melden: Alles was geveegd en opgeruimd, keurig! Vragen die wij hadden betreffende onderhoud van bepaalde bloemen/planten werden beantwoord en kregen nog meer tips. Wij kijken uit naar de volgende onderhoudsbeurt!
- Culemborg

Top

Fijn bedrijf, goede communicatie en prettige medewerkers. Wij zijn tevreden met het resultaat.
- Culemborg

Prettig en vertrouwd

Eind maart 2020 is onze tuin opgeleverd. Over het gehele proces zijnwij uiterst tevreden. Het design proces die wij met Gerard hebben doorlopen was geheel naar onze wensen. De communicatie en de uitvoering waren wat ons betreft, zeer prettig.Wij bevelen GesselGroen BV, iedereen aan. Dat wij gelijk mogen genieten van de tuin, vanwege het goede weer, iseen extra cadeautje!
- Abcoude

Van ontwerp tot heerlijke tuin

Na een prettige kennismaking is een verrassend tuinontwerp gemaakt wat ons meteen erg aansprak en voldeed aan onze wensen. Ook is direct een planning gemaakt voor de aanleg. De offerte hebben we doorgesproken gelijktijdig met het uitzoeken van de stenen e.d. Er werd goed meegedacht om dure elementen door alternatieven te vervangen, uit te stellen of zelf uit te voeren. De aanleg is hoofdzakelijk uitgevoerd door dezelfde twee hoveniers / stratenmakers. Op ons verzoek zijn wat wijzigingen gemaakt tijdens uitvoering. Hier is GesselGroen flexibel mee omgegaan. We zijn daarom erg tevreden met het complete traject.
- Nijmegen

Professioneel en vriendelijk

Tuin is erg netjes aangelegd. Vooral de nazorg is uitstekend: paar kleine probleempjes werden naderhand snel en vakkundig opgelost.
- Arnhem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele degelijke en eerlijke partij! Wat you see is what you get. Alle afspraken nagekomen en ook de after sales dik voor elkaar. Na een jaar had ik wat planten die het niet goed deden en deze hebben ze netjes vervangen zonder hier extra voor te rekenen. Heel sportief!
- Wassenaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtig ontwerp gemaakt en prima uitgevoerd door keurige medewerkers tegen prima prijs. Ik zou Gessel Groen zeker aanbevelen.
- Harmelen

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord

WhatsApp met ons
1
Welkom,

Waarmee kunnen wij u helpen?