Referenties


Dit zeggen klanten over ons.
9

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd.We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp.De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen

Van A tot Z geweldig!

Na wat speur werk te hebben gedaan op het internet, kwam ik terecht op de website van Gesselgroen. Uiteraard ook de recensies gelezen en mede daardoor besloten om contact op te nemen. De eerste afspraak was met Gerard zelf, na een goede introductie en mijn wensen te hebben aangegeven zijn ze aan de slag gegaan met het tuinontwerp. Binnen de afgesproken tijd was het ontwerp binnen en het overtrof al mijn verwachtingen. Na een plaat kleine aanpassingen, was het ontwerp gereed voor de uitvoering. In de eerste fase zijn er nieuwe schuttingen en een veranda geplaatst. Mede door het goede voorbereidende (inmeet)werk van Marien klopte alles tijdens de uitvoering. Ook voor de uitvoerende jongens (Arjen en Anne) alleen maar lof. Zeer vakbekwaam, fijn in de omgang en meedenkend.Van GesseGroen is dan ook zeker aan te bevelen!
- Veenendaal

Professioneel, vakkundig en zeer vriendelijk!

Een bedrijf dat met je meedenkt, ruimte geeft voor eigen inbreng maar zelf ook heel goed weet waar het voor staat. Daardoor deskundig advies een prima eindresultaat. Kan ik iedereen aanbevelen.
- Opheusden

Wij bevelen GesselGroen beslist aan bij het ontwerpen en uitvoeren van een nieuwe tuin!

Wij hadden geen ervaring met tuinontwerpers c.q. -uitvoerders en kwamen bij toeval bij GG uit omdat het op de route ligt naar het werk. Ook hebben we van tevoren gegoogeld op hun site en de ideeën spraken ons direct aan in vergelijking met andere bedrijven. Na een oriënterend gesprek hebben we het ontwerp van onze nieuwe tuin en de aanleg door GG laten uitvoeren. Daarbij moet worden opgemerkt, dat onze tuin zeker niet tot de makkelijkste behoort: het loopt sterk af naar beneden en het niveauverschil is aanzienlijk. We hebben veel complimenten van buurtbewoners en passanten gekregen over het ontwerp in drie niveaus. Het eerste ontwerp is in overleg overigens nog wat aangepast, dus als klant heb je zeker het gevoel dat je mee kunt denken. Wij twijfelden over de steensoort en GG nam alle tijd om ons daarin te adviseren. Voor de uitvoering hebben wij niets dan lof voor de jongemannen Ruben en Lorenzo (onder leiding van Marien): een visitekaartje voor het bedrijf!Naast het vakkundig aanleggen van de tuin, inclusief waterpartij en mooie opgang naar de voordeur, plus het aanbrengen van de beplanting, brachten zij ook veel gezelligheid mee bij de koffie- en lunchpauze. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!
- Renkum

Vakkundig en vriendelijk personeel, doen wat ze beloven.

Na het kennismakings gesprek en de uitleg hoe wij graag een tuin zien in algemene lijnen, kwam Gesselgroen meteen eerste opzet welke wij direct voor uitvoering vrijgaven. Er werdt dus goed begrepen hoe wij als klant graag onze tuin wilde hebben. De medewerkers die de werkzaamheden bij ons uitvoerden waren fijne mensen om om je heen te hebben. Geduldig werdt er een heldere uitleg gegeven als we vragen hadden. Het resultaat is prima naar ons zin en zijn er van overtuigd dat wij het komend voorjaar en zomer met veel plezier van onze prachtige tuin gaan genieten
- Ede

Dagelijks enorm genieten van onze 'nieuwe' tuin dankzij Gesselgroen

Gedurende 3weken in corona tijd werd de tuin verbouwd. Door thuis zitten alles goed meegekregen. Paar hard werkende, vriendelijke jongens die niet alleen oog hadden voor de tuin, maar ook voor gezin. Waren zelf niet snel tevreden, waardoor als iets niet goed was het opnieuw werd gedaan zonder dat ik er om moest vragen. Eind resultaat erg mooi geworden, waardoor wij geen moment spijt hebben gehad van de tuinverbouwing door Gessel groen en nu dagelijks genieten van onze tuin.
- Buren

Vaklui en zeer klantvriendeijk

Gesselgroen verzorgt het traject van begin tot eind naar volle tevredenheid. De uitvoering wordt in volledig overleg gerealiseerd. Het werk wordt netjes opgeleverd. Het enige waar we minder tevreden over zijn, waren de geleverde taxussen die nogal verschilden in de hoogtes. Dit is zeker geen reden om Gesselgroen niet aan te bevelen.
- Ede

Prettige samenwerking en vakbekwaam personeel

Positieve ervaring. Het eindresultaat voldoet aan onze verwachtingen. Het personeel is vakbekwaam en problemen worden opgelost. 1 klein minpuntje: Het geleverde plantmateriaal laat te wensen over maar als iets het echt niet doet wordt het vervangen zoals het hoort. We gaan er vanuit dat onze tuin volgend jaar qua planten de uitstraling heeft die het ontwerp verdient. Kortom wij zijn zeer tevreden.
- Houten

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord