Referenties


Dit zeggen klanten over ons.
9.1

Erg goed naar onze wensen geluisterd!!

Een tuin ontwerpen kunnen meer bedrijven, maar zo goed luisteren naar de wensen van de klant en dat vertalen in ontwerp en realisatie als GesselGroen heeft gedaan hebben wij nog niet eerder meegemaakt. Dat was echt perfect!!Ook de communicatie voor, tijdens en na de uitvoering van het werk was prettig en zeer klantvriendelijk. En een groot compliment voor het personeel, zeer voorkomend en servicegericht.Al met al top!
- Nijmegen

Hoogste kwaliteit

Wij hebben Gesselgroen voor de 2e maal gevraagd onze tuin te ontwerpen en aan te leggen. Zij hebben dit ook voor ons vorige huis gedaan. Wij hebben voor volledige ontzorging en hun dienstverlening gekozen. Het mag duidelijk zijn dat zij inderdaad altijd streven naar de hoogste kwaliteit.
- Pijnacker

Top kwaliteit en afspraak is afspraak!

Onze ervaring met Gessel Groen is heel positief. De jongens die onze tuin hebben aangelegd waren kundig, vriendelijk en kwamen altijd hun afspraken na. Nu een jaar later zijn we nog steeds heel blij met onze nieuwe tuin. Nogmaals hartelijk dank!
- Huis ter Heide

Ik ken geen ander bedrijf dat zo goed de gemaakte afspraken nakomt

Omdat wij een nieuwbouwhuis hebben, hebben wij met veel verschillende partijen samengewerkt. Geen van de partijen is zo consistent geweest in afspraken als GesselGroen.Het team was altijd op tijd en samenwerking was heel prettig.Ik heb deze complimenten ook al eerder doorgegeven aan Gerard en Marien. Wij kunnen niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.
- Buren

Laagdrempelig, korte lijnen en goede communicatie

Was leuk om te zien hoe Gerard met andere inzichten kwam in het tuinontwerp. We hadden goed persoonlijk contact met o.a. Marien en de mannen die de tuin hebben aangelegd.We hebben de samenwerking met GesselGroen als prettig ervaren. Inmiddels hebben wij hen al bij andere mensen aanbevolen!
- Zeist

Professioneel en correct

Er worden nog wel wat (schilder)werkzaamheden afgerond, maar dat is afhankelijk van het weer. Naar ons idee duurde de uitwerking wat lang en had het wat vlotter gekund. Toch zijn wij zeker tevreden over GesselGroen.
- Amerongen

Onze wens is direct vertaald

Wij wisten heel goed wat wij wilden en dit is door GesselGroen simpel en goed vertaald. Er werd geluisterd naar wat wij belangrijk vonden zowel in het materiaal wat wij in onze tuin wilde als in het ontwerp.De Communicatie was open en duidelijk. De opdracht was, een ecologisch en waterbesparende tuin. Er was even een probleem met de poort en deze was heel snel opgelost. Wij bevelen GesselGroen zeker aan!
- Huissen

Van A tot Z geweldig!

Na wat speur werk te hebben gedaan op het internet, kwam ik terecht op de website van Gesselgroen. Uiteraard ook de recensies gelezen en mede daardoor besloten om contact op te nemen. De eerste afspraak was met Gerard zelf, na een goede introductie en mijn wensen te hebben aangegeven zijn ze aan de slag gegaan met het tuinontwerp. Binnen de afgesproken tijd was het ontwerp binnen en het overtrof al mijn verwachtingen. Na een plaat kleine aanpassingen, was het ontwerp gereed voor de uitvoering. In de eerste fase zijn er nieuwe schuttingen en een veranda geplaatst. Mede door het goede voorbereidende (inmeet)werk van Marien klopte alles tijdens de uitvoering. Ook voor de uitvoerende jongens (Arjen en Anne) alleen maar lof. Zeer vakbekwaam, fijn in de omgang en meedenkend.Van GesseGroen is dan ook zeker aan te bevelen!
- Veenendaal

Professioneel, vakkundig en zeer vriendelijk!

Een bedrijf dat met je meedenkt, ruimte geeft voor eigen inbreng maar zelf ook heel goed weet waar het voor staat. Daardoor deskundig advies een prima eindresultaat. Kan ik iedereen aanbevelen.
- Opheusden

Wij bevelen GesselGroen beslist aan bij het ontwerpen en uitvoeren van een nieuwe tuin!

Wij hadden geen ervaring met tuinontwerpers c.q. -uitvoerders en kwamen bij toeval bij GG uit omdat het op de route ligt naar het werk. Ook hebben we van tevoren gegoogeld op hun site en de ideeën spraken ons direct aan in vergelijking met andere bedrijven. Na een oriënterend gesprek hebben we het ontwerp van onze nieuwe tuin en de aanleg door GG laten uitvoeren. Daarbij moet worden opgemerkt, dat onze tuin zeker niet tot de makkelijkste behoort: het loopt sterk af naar beneden en het niveauverschil is aanzienlijk. We hebben veel complimenten van buurtbewoners en passanten gekregen over het ontwerp in drie niveaus. Het eerste ontwerp is in overleg overigens nog wat aangepast, dus als klant heb je zeker het gevoel dat je mee kunt denken. Wij twijfelden over de steensoort en GG nam alle tijd om ons daarin te adviseren. Voor de uitvoering hebben wij niets dan lof voor de jongemannen Ruben en Lorenzo (onder leiding van Marien): een visitekaartje voor het bedrijf!Naast het vakkundig aanleggen van de tuin, inclusief waterpartij en mooie opgang naar de voordeur, plus het aanbrengen van de beplanting, brachten zij ook veel gezelligheid mee bij de koffie- en lunchpauze. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!
- Renkum

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord