Referenties

Dit zeggen klanten over ons

Referenties

Dit zeggen klanten over ons

8.9

Genieten!

Met alle drukte binnen een groot gezin, hebben wij er voor gekozen om drie keer per jaar onze tuin te laten onderhouden door GesselGroen. Afgelopen week zijn zij voor het eerst geweest. Dit naar grote tevredenheid van onze kant. Precies op het afgesproken tijdstip kwamen zij aan en zijn direct gestart met de werkzaamheden. De werkzaamheden betroffen: snoeien, onkruid vrijmaken en bemestten van alle borders. Heerlijk, de tuin ziet er helemaal lente en zomer klaar uit! Wij kunnen als gezin genieten van een heerlijke tuin. Ook Niet geheel onbelangrijk om te melden: Alles was geveegd en opgeruimd, keurig! Vragen die wij hadden betreffende onderhoud van bepaalde bloemen/planten werden beantwoord en kregen nog meer tips. Wij kijken uit naar de volgende onderhoudsbeurt!
- Culemborg

Top

Fijn bedrijf, goede communicatie en prettige medewerkers. Wij zijn tevreden met het resultaat.
- Culemborg

Prettig en vertrouwd

Eind maart 2020 is onze tuin opgeleverd. Over het gehele proces zijnwij uiterst tevreden. Het design proces die wij met Gerard hebben doorlopen was geheel naar onze wensen. De communicatie en de uitvoering waren wat ons betreft, zeer prettig.Wij bevelen GesselGroen BV, iedereen aan. Dat wij gelijk mogen genieten van de tuin, vanwege het goede weer, iseen extra cadeautje!
- Abcoude

Van ontwerp tot heerlijke tuin

Na een prettige kennismaking is een verrassend tuinontwerp gemaakt wat ons meteen erg aansprak en voldeed aan onze wensen. Ook is direct een planning gemaakt voor de aanleg. De offerte hebben we doorgesproken gelijktijdig met het uitzoeken van de stenen e.d. Er werd goed meegedacht om dure elementen door alternatieven te vervangen, uit te stellen of zelf uit te voeren. De aanleg is hoofdzakelijk uitgevoerd door dezelfde twee hoveniers / stratenmakers. Op ons verzoek zijn wat wijzigingen gemaakt tijdens uitvoering. Hier is GesselGroen flexibel mee omgegaan. We zijn daarom erg tevreden met het complete traject.
- Nijmegen

Professioneel en vriendelijk

Tuin is erg netjes aangelegd. Vooral de nazorg is uitstekend: paar kleine probleempjes werden naderhand snel en vakkundig opgelost.
- Arnhem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele degelijke en eerlijke partij! Wat you see is what you get. Alle afspraken nagekomen en ook de after sales dik voor elkaar. Na een jaar had ik wat planten die het niet goed deden en deze hebben ze netjes vervangen zonder hier extra voor te rekenen. Heel sportief!
- Wassenaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtig ontwerp gemaakt en prima uitgevoerd door keurige medewerkers tegen prima prijs. Ik zou Gessel Groen zeker aanbevelen.
- Harmelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Abcpude

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en helder communiceert met haar klanten. Gebruikt hoogwaardig materiaal en werkt netjes. Absolute aanrader!
- Abcoude

4 sterren: goede service, goed behandeld

GesselGroen garanties

De perfecte oplossing

w
+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord