MODERNE TUIN

Het project van deze week komt uit Oss en wordt gekenmerkt door een moderne en minimalistische vormgeving met een bijzonder inrichtingselement als blikvanger.

RUIMTE VOOR ONTSPANNING

De grote wens van de bewoners was een moderne tuin met een ruime plek om met familie en vrienden te kunnen ontspannen. Ook wilden ze graag een waterelement in de tuin terug zien. Daarnaast was er de wens om de zelf gemaakte kunstobjecten een plek te geven in de tuin.

UNIEK INRICHTINGSELEMENT

In de tuin is een uniek op maat gemaakt inrichtingselement geplaatst. Door de strakke vormgeving past het element perfect in de moderne en minimalistische stijl van de tuin. Daarnaast benadrukt de vormgeving de diepte van de tuin. Het element is een waterelement maar kan aan beide zijden gebruikt worden als bank. Hierdoor is er genoeg plek voor de gezellige momenten met familie en vrienden.

 

PERSOONLIJKE TOUCH

Naast het waterelement zijn er in de tuin ook nog 2 sokkels opgenomen. Hier op kunnen de bijzondere kunstwerken van de bewoners geëxposeerd worden. Door de ligging van de objecten zijn deze zowel vanuit de woning als vanaf de terrassen goed zichtbaar. Karakteristieke objecten zoals deze maken de tuin persoonlijk en uniek.

De beplanting heeft nog wat tijd nodig om zich te ontwikkelen, maar uiteindelijk zullen de bewoners samen met hun gasten heerlijk kunnen genieten in deze moderne tuin.