Over ons


We doen niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft...

Ruim 17 jaar GesselGroen, samen meer dan 125 jaar werkervaring. Na het behalen van de zilveren medaille op de World Skills in Seoul en het afronden van de hoveniersopleiding begon Gerard van Gessel in 2003 met het aanleggen en onderhouden van tuinen en terreinen. Met een klein en gedreven team werden zowel particuliere als zakelijke projecten gerealiseerd. GesselGroen B.V. was een feit. Gedurende de jaren heeft GesselGroen zich ontwikkeld naar een professionele groenonderneming met uitbreiding in doelgroepen, diverse tuinconcepten en een intern ontwerpbureau. Doelgroepen zijn particulieren & landgoederen,                      groen & gezondheid en bedrijf & recreatie. De kracht van GesselGroen ligt in het doorgronden van de werkelijke behoeftes. Zo wordt u geïnspireerd, geadviseerd en aangenaam verrast. Niet zelden ziet het uiteindelijke plan er totaal anders uit dan de opdrachtgever zelf had bedacht. Maar altijd sluit deze volledig aan op de werkelijke behoeften. Binnen het ontwerpbureau en hoveniersbedrijf zijn ruim vijftien vakspecialisten, bestaande uit adviseurs, ontwerpers, uitvoerders en tuinspecialisten actief. Ze werken dagelijks met veel creativiteit, enthousiasme en passie aan duurzame- en exclusieve tuinprojecten.

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft! Daag ons uit en dwing ons tot het bewijs…

Toekomst

Hoe ziet de toekomst van de tuin eruit? Wij van GesselGroen zijn als echte groenliefhebbers veel met deze vraag bezig. Groen wordt steeds meer gewaardeerd in onze samenleving. Terecht, want onderzoek heeft aangetoond dat een groene omgeving bijdraagt aan een positieve ervaring.

De focus van GesselGroen ligt op het doorgronden van de werkelijke behoeften van de klant. Vaak is écht groen hier een onderdeel van. In onze tuinontwerpen proberen we altijd groen te verwerken. We zoeken naar de optimale balans tussen de behoeften van de klant én de behoeften van de natuur. Zo kunt u én wij trots zijn op een mooie, duurzame tuin die ook voor de toekomst zijn waarde houdt.

Hoveniersbedrijf GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar vooral wat u écht nodig heeft!

Gezonde tuin, gezond leven

Jammer genoeg is de mens de biodiversiteit uit het oog verloren. Ons doel is een verscheidenheid aan levensvormen in een gezond ecosysteem. Mensen, dieren en planten hebben namelijk gezonde voeding en een fijne leefomgeving nodig om vitaal te blijven. Vaak wordt onderschat dat een dergelijk ecosysteem bijvoorbeeld ook in een kleine stadstuin kan worden nagebootst. Met slechts kleine toepassingen en het juiste materiaalgebruik kan al flink wat winst worden behaald.

Al deze nuttige en relatief eenvoudige voorbeelden komen ten goede aan de levenskwaliteit van zowel mens, dier en plant. Zo kan alles om ons heen vitaal groeien en bloeien, neemt wateroverlast af en zijn we simpelweg gelukkiger.

Als partner van NL Greenlabel zijn we ons bewust van de waarde van groen voor mens en dier. We richten ons daarom op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse duurzame en groene tuinconcepten.

Kortom: GesselGroen brengt verantwoord leven in uw woon- en werkomgeving om van te genieten!

Het team

Ontmoet een enthousiaste groep vakmensen met passie voor groen.

Branchevereniging VHG zet zich voor vakmanschap en biedt particulieren extra zekerheid.

Eden BV, ecologische en duurzame producten voor de toekomst.

Duurzaamheid in producten, materialen en de totale buitenruimte.
GroeneDagbesteding maakt van het tuinonderhoud bij zorginstellingen een zinvolle dagbesteding.
Mobilane, Building Green met innovatieve groensystemen!
De Prairietuin, jaarrond variatie en kleur met weinig onderhoud.
Groen is gezond! IVN laat jong en oud overal de natuur beleven.
Groen erfgoed dient behouden te worden voor de toekomst!
Greenwall maakt duurzame en geluidswerende tuinafscheidingen voor particulier en bedrijf.

 

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 Flexibele productgarantie

 

 3D ontwerp op maat

 

 Sterk door partnerships

 

 Kwaliteit en vakwerk

 

N

 Zekerheid en service

 

GesselGroen garanties

w

De perfecte oplossing

+

 Flexibele productgarantie

 3D ontwerp op maat

 Sterk door partnerships

 Kwaliteit en vakwerk

N

 Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord