Bostuin

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

Bostuin

GesselGroen doet niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft…

De bostuin, ontdek het hier!

Een bostuin is een tuin in – of grenzend aan – een bos. Of een tuin waarin je de sfeer van het bos wilt nabootsen. Bomen en planten spelen hierin de hoofdrol.

De sfeer van een bostuin

bostuin

Denk je aan bos, dan denk je aan wandelen in het groen, in de koelte van het bladerdak. Als je tuin grenst aan een bos, of als er enkele grote bomen groeien, dan kan je daar gebruik van maken door op deze sfeer voort te borduren. De tuin voelt daarmee heel logisch aan. Je gebruikt immers de elementen uit de omgeving. Een bostuin betekend niet dat je altijd in de schaduw zit. Bedenk je eigen regels voor je bostuin.

Voordelen bostuin

Zeker bij grote tuinen kan het aantrekkelijk zijn om een deel van de tuin om te vormen tot een bostuin. Een stukje bostuin heeft veel voordelen:
  • groen;
  • beschutting tegen wind;
  • verkoeling;
  • veel seizoensbeleving;
  • natuurwaarde.
De bostuin is ook een mooie plek om een verscholen tuinhuis neer te zetten. Al dan niet met sauna en veranda. Zo kan je in eigen tuin helemaal tot rust komen.GesselGroen helpt u graag uw échte wensen en behoeften om te zetten naar een realistisch en uitvoerbaar plan. We prikkelen u met de juiste vragen en laten u zelf uw eigen tuin ontdekken. We brengen deze bevindingen in kaart met een uniek en op maat gesneden 3D tuinontwerp. Neem vrijblijvend contact op en laat u aangenaam verrassen!

We maken niet alleen bostuinen…

Bekijk alle tuinconcepten en ontdek welke tuin het beste bij u past.

3D tuinontwerp

Laat u verrassen met een GesselGroen 3D tuinontwerpEen tuinontwerp door GesselGroen kan er heel anders uitzien dan u in eerste instantie in gedachten had. GesselGroen verrast klanten nogal eens met een bijzonder tuinontwerp, waaruit blijkt dat we de échte wensen en behoeften goed begrepen hebben. Zodat het tuinontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar de tuin straks ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw kwaliteit van leven. Ontwerpen doen we zelf, maar we zoeken ook de samenwerking met architecten op. Als een bestaand tuinontwerp te hoog gegrepen is, passen wij dit graag aan om een realistischer beeld te schetsen.3D-tuinontwerp Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan laat niets meer aan de verbeelding over.Met een 3D tuinontwerp van GesselGroen wordt u vooraf positief verrast en voorkomen we nare verrassingen achteraf.

GesselGroen garanties

De perfecte oplossing

w
+

Flexibele productgarantie

3D ontwerp op maat

Sterk door partnerships

Kwaliteit en vakwerk

N

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord