Bedrijf & Recreatie

Een groene omgeving werkt inspirerend. GesselGroen verhoogt uw productiviteit.

Groen & gezondheid

Uw bedrijfstuin is uw visitekaartje. Wij zorgen voor de goede eerste indruk.

Slim investeren in groen

Er zijn meerdere redenen om uw bedrijfstuin door GesselGroen te laten aanleggen en/of onderhouden. Een groene werkomgeving biedt veel voordelen. Het heeft een positief effect op het imago en verhoogt de productiviteit van uw werknemers tot wel 6%. Een groene werkomgeving draagt bij aan minder stress, een betere concentratie en meer creativiteit. Dit heeft zowel te maken met het positieve effect van een groene omgeving op de gemoedstoestand als de luchtzuiverende werking van beplanting.

Een werkomgeving met interieurbeplanting nodigt uit tot minder zitten en meer bewegen en ontmoeten. Daarnaast kan een groene buitenruimte goed dienen als extra vergader-en werkplek.

GesselGroen weet als geen ander wat een bedrijfstuin en interieurgroen voor uw bedrijf kan betekenen. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren.

Projectadvies

Klopt u bij GesselGroen aan voor zakelijk tuinadvies, dan kunt u rekenen op een eerlijke kijk. Misschien heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt. Tijdens een goed gesprek op locatie kan echter blijken dat uw werkelijke behoeften heel ergens anders liggen. We stellen kritische vragen en vormen zo een beeld van wat bij uw bedrijf past. Zodat uw groene werkomgeving niet alleen een mooi plaatje wordt, maar ook echt een bijdrage levert aan de productiviteit van uw medewerkers en uw uitstraling richting klanten.

Fiscale voordelen

Interessant voor bedrijven is het belastingvoordeel wat van toepassing is op diverse tuinconcepten. Investeringen die aantoonbaar bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit, komen sinds 1 januari 2015 in aanmerking voor investeringsaftrek. Bedrijven die investeren in technieken/producten die op de Milieulijst staan, kunnen tot maximaal 36% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. De regeling maakt het voor u, als zakelijke opdrachtgever, extra aantrekkelijk om te investeren in hun groen zowel rondom als in uw bedrijf.

Deze fiscale voordelen zijn onder andere van toepassing op investeringen in De Levende Tuin , dak- en gevelbegroeiing en interieurbeplanting.

Investeringen bij diverse groene toepassingen in bedrijfstuinen kunnen tot maximaal 36% worden afgetrokken van de fiscale winst.

GesselGroen garanties

 

De perfecte oplossing

w
+

 

Flexibele productgarantie

 

3D ontwerp op maat

 

Sterk door partnerships

 

Kwaliteit en vakwerk

N

 

Zekerheid en service

Neem contact op

en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs.

0488 44 28 67
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 – 17:00

info@gesselgroen.nl
Op werkdagen binnen 8 uur een antwoord